Halbyggeri og andre former for erhvervsbyggeri

Står du over for et større halbyggeri eller et erhvervsbyggeri, og leder du i den forbindelse efter en kompetent virksomhed, der kan varetage byggeriet? Så er Spjald Tømrer & Snedker A/S det oplagte valg.

Vi har mange års erfaring med at varetage byggerier for både erhvervslivet og landbruget i Holstebro, Herning, Skjern og Ringkøbing samt andre nærliggende områder.

Byggerier af større karakter

Vi er særligt specialiserede i at varetage byggerier af større karakter, som vi tilbyder til fornuftige priser. Det kan for eksempel være i form af halbyggeri til landbrug eller lignende byggerier, så har du brug for en stålhal, en hal af træ eller en helt anden type byggeri, kan vi være behjælpelige.

Når du vælger at lade os stå for dit byggeri, har du mulighed for at vælge en totalentreprise. På den måde slipper du selv for at skulle bruge tid på selve byggeprocessen, og du kan i stedet for bruge din tid på det, som du er bedst til. Så klarer vi resten.

Vi sørger selvfølgelig for løbende at have kontakt med dig undervejs i processen, så du får lige netop det halbyggeri, som du har behov for.

Kontakt os og få en pris på dit halbyggeri

Vi tilbyder høj kvalitet til en billig m2 pris. Kunne du tænke dig at vide, hvor meget dit byggeprojekt helt nøjagtigt kommer til at koste dig, er du velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud. 

Det kan du enten gøre ved at kontakte Flemming på telefon 40 68 10 57 eller e-mail flemming@spjaldtomrer.dk eller ved at kontakte Emil på telefon 61 60 06 86 eller e-mail emil@spjaldtomrer.dk.

Kontakt os via formularen​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

"Godt arbejde"

Kan varmt anbefales

Helle Andersen

"Meget god oplevelse"

Super godt arbejdsmiljø gode kollegaer

Johnny Dybdal

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Det siger vores kunder​

"Godt arbejde"

Kan varmt anbefales

Helle Andersen

"Meget god oplevelse"

Super godt arbejdsmiljø gode kollegaer

Johnny Dybdal

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Spjald Tømrer og Snedker A/S 

CVR: 27053033

Adresseinformation

Sivvej 1
​6971 Spjald

Kontaktinformation

Telefon: 97 38 12 28

E-mail: emil@spjaldtomrer.dk