Tegnestue bestående af dygtig bygningskonstruktør

Er drømmen at få bygget en tilbygning eller måske et helt nyt hus? Skal du have varetaget et halbyggeri, eller skal du have udført en anden større byggeopgave? Så har vi hos Spjald Tømrer & Snedker A/S vores egen tegnestue, der kan hjælpe dig med at få dine ideer til at blive til virkelighed.

Vi løser både større og mindre byggeopgaver for kunder i områderne omkring:

  • ​Herning
  • Holstebro
  • Ringkøbing
  • Skjern

Vi visualiserer dine ideer og gør dem til virkelighed

Vores fornemmeste opgave er at realisere vores kunders byggedrømme. Her er udarbejdelse af relevante tegninger en vigtig del af arbejdet, da det både er med til at visualisere mulighederne, samtidig med at de skal bruges i forbindelse med indhentelse af byggetilladelse og lignende.

Vores tegnestue består af Morten Østergaard, som er bygningskonstruktør. Det er ham, der omsætter dine ideer til byggetegninger, og som dermed kan hjælpe dig med at skabe overblik over dine muligheder og visualisere de ideer, du har gået rundt med. Bemærk dog, at Morten ikke er arkitekt.

Hvis du vælger at lade os stå for dit byggeprojekt, så kan vi tilbyde at varetage hele projektet i en totalentreprise, så du selv slipper for at være involveret i selve byggeprocessen. Det kan du læse mere om her.

Brandrådgivning

Vi kan tilbyde certificeret brandrådgivning for byggerier i brandklasse 2. Vi bestræber os på, i dialog med bygherre og myndigheder, at komme frem til de løsninger, der giver bedst mulig mening for det enkelte projekt. Er du i tvivl om, hvilke regler der gælder for netop dit byggeri? Så kan vi bistå med en indledende afklaring af de overordnede myndighedskrav.

Kontakt vores tegnestue og hør mere om dine muligheder

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, eller ønsker du at få visualiseret dine tanker og ideer, er du velkommen til at kontakte vores tegnestue. 

I så fald kan du enten skrive direkte til Morten på e-mail morten@spjaldtomrer.dk, eller du kan kontakte Flemming eller Emil for en indledende snak omkring hele dit projekt.

Flemming kan kontaktes på telefon 40 68 10 57 eller e-mail flemming@spjaldtomrer.dk, mens Emil kan kontaktes på telefon 61 60 06 86 eller e-mail emil@spjaldtomrer.dk.

Det siger vores kunder​

"Godt arbejde"

Kan varmt anbefales

Helle Andersen

"Meget god oplevelse"

Super godt arbejdsmiljø gode kollegaer

Johnny Dybdal

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Spjald Tømrer og Snedker A/S 

CVR: 27053033

Adresseinformation

Sivvej 1
​6971 Spjald

Kontaktinformation

Telefon: 97 38 12 28

E-mail: mail@spjaldtomrer.dk