Flemming: 40 68 10 57

Emil:61 60 06 86

Virksomhedsprofil

Spjald Tømrer & Snedker A/S driver tømrerforretning på 27. år. Da virksomheden blev etableret i 1993, var det med kontor i kælderen på hovedgaden 31 og værksted lejet i et nedlagt landbrug. I 1997 var det på tide at udvide med det nuværende værksted og en lagerhal på Sivvej 1.

Vi er gået fra at være to til 30 mand. Gennem tiden har vi udlært 27 lærlinge. I øjeblikket er vi 17 svende og 7 lærlinge

Opgavefordelingen

Vi arbejder med alle tænkelige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget og varetager også støbearbejde til mindre projekter.

Spjald Tømrer & Snedker A/S tager blandt andet hånd om reparation og vedligehold for private, landbrug og erhverv. Desuden tager vi os af opførelse af industrihaller, administration, landbrugsbyggeri, parcelhuse og butikker. Klik her for at se billeder af vores allerede udførte opgaver.

Vi har faste aftaler med Boligselskab Bomidtvest, kursuscenter Laugesens Have, en del landmænd, Brejninggård Efterskole og samtlige ABC-butikker og deres hovedkontor.

50-60 procent af vores arbejde er på timeløn, mens resten er arbejde, vi får gennem licitationer.

Totalentreprise og Dansk Byggeri

Ved diverse byggerier kan vi stå for totalentreprise med underentreprenører fra andre fag såsom murer, smede, elektrikere, entreprenører og malere.

Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for et ordentligt stykke udført arbejde. Vi bygger altid i overensstemmelse med gældende normer og lovkrav på området, og du er ligeledes dækket af byggarantiordningen.

Kontakt Spjald Tømrer & Snedker på tlf. 40 68 10 57 til Flemming elller på tlf. 61 60 06 86 til Emil, hvis du har spørgsmål eller ønsker at hyre os til en opgave.

​Firmainformation

Spjald Tømrer og Snedker A/S

CVR: 27053033

adresseinformation

Sivvej 1,

6971 Spjald

kontaktinformation