Totalentreprise ved større byggeprojekter

​Skal du til at i gang med et større byggeprojekt, kan det være en god ide at få den løst i en totalentreprise. Det kan vi hos Spjald Tømrer & Snedker A/S hjælpe dig med. Vi løser primært opgaver for kunder i områderne omkring Herning, Holstebro, Ringkøbing og Skjern, men vi kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Vi har omfattende erfaring som totalentreprenør, og vi varetager sammen med en række kompetente samarbejdspartnere din byggeproces. Det kan for eksempel være nybyggeri, en tilbygning, renovering af badeværelse eller et andet større byggeprojekt, der involverer flere forskellige faggrupper.

Vi bliver ofte indbudt til licitationer, men vi får også en del opgaver fra mund til mund, så kontakt os endelig og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad er totalentreprise?

En totalentreprise er den entrepriseform, der involverer dig mindst muligt. Vi tager os af alt fra skitser til færdig bygning inkl. alle tilladelser.

Et alternativ til en totalentreprise er en hovedentreprise, hvor du selv skal sørge for projektmaterialet og alle godkendelserne. Så står vi for kontakten med underentreprenører, hele byggeriet og for at overholde de økonomiske rammer.

Kontakt os og hør mere om de forskellige entrepriseformer

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige entrepriseformer, eller har du brug for rådgivning i forhold til, om du skal vælge en hovedentreprise eller en totalentreprise, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have nogle spørgsmål i forhold til dit kommende byggeri, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din totalentreprise.

Kontakt Flemming på telefon 40 68 10 57 eller e-mail flemming@spjaldtomrer.dk eller kontakt Emil på telefon 61 60 06 86 eller e-mail emil@spjaldtomrer.dk.

Kontakt os via formularen​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

"Godt arbejde"

Kan varmt anbefales

Helle Andersen

"Meget god oplevelse"

Super godt arbejdsmiljø gode kollegaer

Johnny Dybdal

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Det siger vores kunder​

"Godt arbejde"

Kan varmt anbefales

Helle Andersen

"Meget god oplevelse"

Super godt arbejdsmiljø gode kollegaer

Johnny Dybdal

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Spjald Tømrer og Snedker A/S 

CVR: 27053033

Adresseinformation

Sivvej 1
​6971 Spjald

Kontaktinformation

Telefon: 97 38 12 28

E-mail: emil@spjaldtomrer.dk