Tagarbejde: Lægning af nyt tag og tagrenovering

Skal du have lagt nyt tag på dit hus, eller skal det eksisterende tag renoveres? Så er du kommet til det helt rette tømrerfirma. Hos Spjald Tømrer & Snedker A/S har vi mange års erfaring med forskellige former for tagarbejde, og vi står derfor klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at få etableret en ny tagkonstruktion eller til at få foretaget en tagrenovering.

Vi løser både store og små opgaver for kunder i vores eget lokalområde omkring Herning, Holstebro, Ringkøbing og Skjern, men har du en opgave til os uden for dette område, kommer vi også gerne forbi dig.

Alle former for tagarbejde udføres

Vi varetager alle former for tagopgaver. Vi kan for eksempel bygge hele tagkonstruktionen, eller vi kan renovere dit nuværende tag i form af udskiftning af tegl eller større tagflader. Det kan være på alt fra parcelhuse til store landbrugsbyggerier. Har du opgaven til os, har vi mandskabet.

Kontakt os og hør mere eller bestil en uforpligtende besigtigelse

​Har du nogle spørgsmål omkring vores tagarbejde? Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi står til rådighed for at besvare enhver henvendelse, uanset om du har spørgsmål, brug for yderligere information eller rådgivning, eller hvis du kunne tænke dig at få undersøgt dit tags tilstand. Du skal bare kontakte enten Flemming på telefon 40 68 10 57 eller e-mail flemming@spjaldtomrer.dk eller Emil på telefon 61 60 06 86 eller e-mail emil@spjaldtomrer.dk.

Kontakt os via formularen​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

"Godt arbejde"

Kan varmt anbefales

Helle Andersen

"Meget god oplevelse"

Super godt arbejdsmiljø gode kollegaer

Johnny Dybdal

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Det siger vores kunder​

"Godt arbejde"

Kan varmt anbefales

Helle Andersen

"Meget god oplevelse"

Super godt arbejdsmiljø gode kollegaer

Johnny Dybdal

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Spjald Tømrer og Snedker A/S 

CVR: 27053033

Adresseinformation

Sivvej 1
​6971 Spjald

Kontaktinformation

Telefon: 97 38 12 28

E-mail: emil@spjaldtomrer.dk